FAQ

1) Miksi pitää valita Anu ja Hellät Miehet?

AHM on varma valinta, kun haluat tilaisuuteesi viihdyttävää ja mukaansa tempaavaa musiikkia, joka saa tanssilattian täyteen ja kaveriporukan tai hää- tai syntymäpäivävieraat viihtymään. Olemme luotettava, kokenut ja tasokas ryhmä joka on aina saanut keikoilla hyvää palautetta.

2) Koska ja kuinka varaan bändin?

Tee varaus heti, kun tilaisuuden päivämäärä ja paikka ovat tiedossa. Vaikka olemme joskus lähteneet keikalle päivänkin varoitusajalla, on molemmin puolin mukavaa, jos olemme sopineet keikasta hyvissä ajoin. Meille riittää sähköpostitse tai puhelimitse tehty varaus. Tavoitat meidät  helposti puhelimitse, sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa.

3) Miten kauan keikka kestää?

Keikan kestosta sovitaan tilauksen yhteydessä. Tansseissa tyypillinen soittoaika on 3 tai 4  settiä á 45 minuuttia. Tauot kestävät muusta ohjelmasta riippuen yleensä 15 minuuttia tai pidempäänkin, jos tilaaja niin haluaa.

4) Milloin Hellät Miehet tulee paikalle?

Hellät Miehet saapuu keikkapaikalle pari tuntia ennen tilaisuuden alkamista. Roudaus ja sound check tehdään reippaasti ja ylimääräistä huomiota herättämättä.

5) Minkälaisen tilan ja sähköt Hellät Miehet tarvitsee?

Tilaa tarvitsemme suurinpiirtein 4 x 3 metriä. Yksi pistorasia riittää. Kannattaa myös miettiä mitä kautta bändi voi hoitaa roudaukset. Bändikamaa on yksi peräkärryllinen.

6) Minkälainen kokoonpano bändillä on?

Hellät Miehet on laulusolistilla vahvistettu nelihenkinen ryhmä (basso, rummut, kitara ja koskettimet).

Pienimuotoisempiin tilaisuuksiin on tarjolla myös trio tai duo-kokoonpano. Miehistö saattaa joskus vaihdella, mutta ohjelmisto, tyyli ja taso pysyvät aina samana.

7) Voiko tilaaja käyttää orkesterin  äänentoistolaitteita?

Äänentoistolaitteemme ovat käytettävissä myös puheita, juontoja ja taustamusiikkia varten keikan aikana.

8) Mitä biisejä ja kuinka lujaa Hellät Miehet soittaa?

Biisilistallamme on noin 150 kappaletta. Keikan aikana ohjelmisto muotoutuu tunnelman ja tilanteen mukaan.  Tilaajan biisitoiveet voi esittää vaikkapa tilauksen yhteydessä.

Sovitamme äänenvoimakkuuden keikkapaikan mukaan. Live-bändistä tulee aina jonkin verran mukavaa ”meteliä” mutta “hissuttelu” on hiukan hankalaa.

9) Mitä jos tilaisuus peruuntuu tai bändi joutuu perumaan?

Ilmoita viipymättä jos tilaisuus peruuntuu tai siirtyy. Bändin sairaustapausten varalta meillä on varamiehistö ja  yhteistyökumppaneita. Bändi peruu keikan vain ylivoimaisen esteen takia.

10) Mitä tapahtuu viimeisen valssin jälkeen?

Anu ja Hellät Miehet kiittää keikasta, vaihtaa esiintymisasut matka-asuihin ja roudaa  puolessa tunnissa bändikamat peräkärryyn seuraavaa keikkaa varten.

Keikan aikana ja sen jälkeen otamme mielellään vastaan palautetta ja toivomme, että tapaamme taas joskus!